FAQ

Waarom zou ik mijn spullen doneren aan Tree Musketeers?


Omdat je daarmee drie vliegen in een klap slaat. Je helpt jezelf aan een opgeruimd huis, je helpt een ander aan een mooi nieuw pronkstuk en je helpt de wereld doordat wij 40% van de opbrengst gebruiken om nieuwe bomen mee te planten.
Ik woon niet in de buurt van Diemen, werkt de pick-up service voor mij?


Wij zijn regelmatig op beursen, markten en andere evenementen te vinden in het land (en in Antwerpen). Mochten we toevallig bij je in de buurt komen, dan rijden we graag een klein stukje om onze pick-up service ook voor jou mogelijk te maken. Vul ons contactformulier bij Pick-up service en we maken graag een afspraak. Het is mogelijk dat we niet heel binnenkort bij je langs kunnen komen. In dat geval vragen we of je het iets langer kunt bewaren of we proberen het op een andere manier te organiseren. Een heel enkele keer zal het misschien niet lukken.
Waar planten jullie de bomen?


In eerste instantie haken we aan bij al bestaande projecten. Op dit moment loopt het project van radiozender Sublime FM nog, waarbij we ons zullen aansluiten. Daarna zullen we een nieuw project zoeken waarbij we goed kunnen monitoren wat er met het geld, en later met de bomen, gebeurt. We houden donateurs, klanten en andere geïnteresseerden op de hoogte via onze nieuwsbrief (daarvoor kun je je aanmelden in de footer van deze website).
Wat voor spullen zoeken jullie?


We zoeken spullen die op hun eigen manier nog een behoorlijke waarde hebben. Dat kan zijn: een bijzonder kunststuk dat we kunnen verkopen via een veiling maar net zo goed een mooi kledingstuk waarmee we iemand nog heel blij kunnen maken.
Waarom betalen jullie niet de spullen?


Omdat 40% van de winst naar de bomen gaat, is het ons doel om zoveel mogelijk winst te behalen. Zo hebben we er allemaal profijt van.
Kost de pick-up service geld?


Nee, we halen de spullen gratis op maar garanderen niet dat we alles mee kunnen nemen. We nemen alleen de spullen mee waarvan we zeker weten dat we ze kunnen verkopen.
Hoe kan ik spullen doneren aan Tree Musketeers?


Stuur ons een bericht via het contactformulier of via info@treemusketeers.nl. Dan maken we een afspraak waarop je spullen langs kunt brengen, of waarop we de spullen bij jou kunnen ophalen. Allebei even goed. Dank alvast!

info@treemusketeers.com

Arent Krijtsstraat 117 

1111AK Diemen

Tel: +31683597217

Fotografie Unsplash | © 2023 by Life Etc. Proudly created with Wix.com 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon